Ενεργειακή Ανακαίνιση Κατοικίας – Με το κλειδί στο χέρι & Νέο Εξοικονομώ :

Με 25 έτη εξειδίκευσης στον τομέα της ενέργειας, η ομάδα των μηχανικών μας υποστηρίζει ολοκληρωμένα την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

H ομάδα μας απαρτίζεται από Διπλωματούχους Μηχανικούς του τμήματος εξειδίκευσης Μηχανολόγων & Πολιτικών Μηχανικών καθώς και από εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε τμήμα της κατασκευής. (Θερμομόνωση, Κουφώματα, Σύστημα Θέρμανσης, Κλιματισμός, Ηλιακά & Ζεστό Νερό). 

Ειδικότερα με το Πρόγραμμα Εξοικονομώ όπου υπάρχουν υψηλές προδιαγραφές  υλικών καθώς και οι ανάγκες συντονισμού & επίβλεψης είναι αυστηρές, η ομάδα μας είναι δίπλα σας σε κάθε στάδιο , με πάνω από 200 επιτυχμένες αιτήσεις στο Ηράκλειο και την Κρήτη, από τον αρχικό σχεδιασμό ως την τελική παράδοση με το “κλειδί στο χέρι”. 

Δείτε παρακάτω όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε στο Νέο Εξοικονομώ:

Υποβολή Αίτησης στο Εξοικονομώ - Νομιμοποίηση & Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Η Χιωτάκης Energy αναλαμβάνει με συνέπεια την ορθή συλλογή και έκδοση όλων των απαιτούμενων Δικαιολογητικών καθώς και την αίτηση σας στο Νέο Εξοικονομώ. 

Πρώτο βήμα αποτελεί η έκδοση του Α’ Ενεργειακού  Πιστοποιητικού (Α – ΠΕΑ) συνοδευτικά  με την Μελέτη Εργασιών που θα υποβληθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα αιτήσεων.  Σε περιπτώσεις όπου η κατοικία έχει πολεοδομικές παραβάσεις μπορεί να γίνει τακτοποίηση με τον Ν. 4495/2017 με διορία έως τις 30 Σεπτ. 2020.  Μάθετε περισσότερα για την Α’ Ενεργειακή Επιθεώρηση καθώς και την νομιμοποίηση τυχών παραβάσεων εδώ

Θερμοπρόσοψη & Μόνωση δώματος

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια & τοποθέτηση Θερμοπρόσοψης και μόνωσης δώματος με πιστοποιημένα υλικά εγκεκριμένα για την επιδότησή τους από το Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Αναλαμβάνουμε αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά αποδοτικά και εγκεκριμένα από το πρόγραμμα εξοικονομώ κουφώματα.

Ενημερωθείτε για τα κορυφαία  θερμομονωτικό σύστημα Κουφωμάτων (Albio 129C Advanced)  είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερμοπερατότητας, χάρη στη χρήση ειδικών πολυαμιδίων. Ο σχεδιασμός του με λιτές ίσες γραμμές προσφέρει μινιμαλιστική όψη, ενώ παράλληλα δίνει την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά και εξωτερικά του κουφώματος.

Σύστημα Θέρμανσης – Αντλίας Θερμότητας

Σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα & ενεργειακά αποδοτικά συστήματα θέρμανσης (Αντλίες Θερμότητας, Λέβητες Συμπύκνωσης – Αερίου- Υγραερίου) συνοδευόμενα με την ολοκληρωμένη εγκατάστασή τους από το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο μας. Αναλαμβάνουμε την μελέτη & αντικατάσταση του παλιού σας λέβητα με νέο σύστημα Αντλίας Θερμότητας ή Λέβητα συμπύκνωσης Πετρελαίου ή και Λέβητα Υγραερίου.

Βρείτε όλα τα εγκεκριμένα για το Πρόγραμμα προϊόντα θέρμανσης με την σήμανση “Εξοικονομώ” και επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά.

Βρείτε όλες τις πιστοποιημένες Αντλίες Θερμότητας εδώ.

Κλιματιστικά τοίχου & Κεντρικά συστήματα Κλιματισμού

Το πρόγραμμα εξοικονομώ επιδοτεί έως 3 Κλιματιστικά τοίχου. Βρείτε μέσα από τα μεγαλύτερα brand κλιματισμού αυτό που σας ταιριάζει ή ρωτήστε μας για να σας συμβουλεύσουμε. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την εγκατάσταση καθώς και την συντήρηση της κλιματιστικής σας μονάδας. 

Βρείτε όλα τα πιστοποιημένα Κλιματιστικά τοίχου εδώ.

Δείτε μερικά από τα έργα κλιματισμού εδώ.

Φωτοβολταϊκά σε κατοικία - Net Metering

Φωτοβολταϊκά Net Metering Ηράκλειο Χιωτάκης

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση για Φωτοβολταϊκό σε στέγη με Ενεργειακό Συμψηφισμό – Net metering. Επιδοτηθείτε για όλες τις εργασίες και τα υλικά που αφορούν την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού με το πρόγραμμα Εξοικονομώ. 

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου

Φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου Ηράκλειο Κρήτη Χιωτάκης

 

Επιλέξιμη παρέμβαση στο Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ αποτελεί και ο φορτιστής Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου δίνοντας έτσι την ευκαιρία για πλήρη απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και μηδενικά κόστη κίνησης όταν συνδυάζονται με φωτοβολταϊκά.

 

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες & Ζεστό Νερό

 

Βρείτε το νέο σας Ηλιακό επιλέγοντας μέσα από τα πιο αποδοτικά Ηλιακά. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την εγκατάσταση και το στήσιμο του Ηλιακού σας.

Βρείτε όλους τους πιστοποιημένους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες εδώ.

Ρωτήστε μας αν η κατοικία σας μπορεί να ενταχθεί στο Νέο Εξοικονομώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:

HiotakisLogoTransparent-white.png
Μίνωος & Μάχης Κρήτης Ηράκλειο Κρήτης
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτ. - Πεμ.: 08:00-16:00
Παρ.: 08:00-15:00, 17:30-21:00
Σαβ. - Κυρ.: Κλειστά ​
Website by
BeeDigital_Logo_footer_White
© 2020. All rights reserved.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, συναινείτε με αυτό.